Vill du vara med i Älmhult Pride 2017?

Nu börjar vi att planera Älmhult Pride 2017. Det blir en färgsprakande fest med en dansande parad torsdagen den 1 juni. Vill du vara med och delta i Pride? Pride inleder veckan Världens hem som går av stapeln 1-6 juni.

Älmhult är världens hem och här möts dagligen människor från olika kulturer och med olika bakgrund. För att uppmärksamma att vi är världens hem anordnar vi några dagar fyllda av aktiviteter. Mer information om programmet för hela veckan kommer inom kort.

Nytt för i år är att alla som vill kan vara med på Open Stage på Pride och framträda på torgscenen. Vill du vara med och framföra sång, dans, prat eller musik? Anmäl dig till Jenny Hertz på Studieförbundet Vuxenskolan herz@sv.se senast den 1 maj om du vill vara med och uppträda.

Dansa fram i tåget

Den här gången kommer det att finnas en musikvagn i tåget. Vill du förbättra dina danskunskaper inför paraden? Då har du chansen att träna tillsammans med Tess Allain från Rhythm in Motion. Vi träffas måndagen den 29 maj kl 18.00 och tränar in några enkla danssteg så att alla som vill kan dansa fram i tåget!

Det kommer också att anordnas en workshop dit man kan komma för att tillverka sin egen skylt. Vad vill du att det ska stå på din skylt? Mångfald och glädje är vår ledstjärna! Workshopen ”Gör din egen skylt" anordnas på Fenix fritidsgård onsdagen den 31 maj. Vi uppmuntrar också alla att tillverka egna plakat hemma. Låt det gå i regnbågens färger. 

Arrangörer för Pride är Älmhults kommun tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan, Rhythm in Motion, Handelplats Älmhult och ABF.

Nyhet
Publicerad:

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.