Sommarsimskola 2017

19 juni till 7 juli är det sommarsimskola i Haganäsbadet!


Barn som blir 7 år 2017 eller äldre och som INTE kan simma 25 m är välkomna att anmäla sig. Kostnad 350 kr.

Här anmäler du ditt barn till årets sommarsimskola. Alla punkter markerade med * måste fyllas i innan anmälan kan skickas. Din anmälan är godkänd och ditt barn har fått en plats när du får ett svarsmail tillbaka. Betalning görs via faktura som kommer på posten. Fakturor börjar skickas ut efter anmälningstiden är slut.

Vi behandlar era ansökningar i turordning. Vid anmälningsstart brukar det vara många ansökningar som kommer in, därför kan det dröja någon dag innan vi hinner svara. Kontrollera noga er mailadress så den ni fyller i stämmer. Vi svarar till er mail.

För att göra det möjligt för fler barn att kunna få en plats har vi dubbla grupper till dom största skolorna, Gemö och Klöxhult. Tiderna för alla grupper hittar ni under rubriken simskoleschema. I er bekräftelse som kommer via mail står det tydligt i vilken grupp ert barn hamnar.

Anmälan är bindande. Sista anmälningsdag är 1 Maj.

Fullbokade grupper:

Gemö 07.50 nybörjare

Klöx/Mont 08.30 nybörjare  och kan lite grupp.

Liatorp/Diö nybörjare

Ryfors/Bråthult/Virestad nybörjare och kan lite.

Klöx 14.45 nybörjare och kan lite.

 

Vi får många frågor om varför inte alla barn får plats. Det handlar helt enkelt om barnens säkerhet och kvaliteten på simskolan. Det går även bussar och då är grupperna styrda skolvis.

Så här funkar det: Varje skola har 2 (4 för gemö och klöx) grupper, en som simmar i lilla bassängen och en i stora bassängen. Vi tar sammanlagt in 25 barn per tid. I stora bassängen kan vi bara utnyttja ca 5 m för sen är det helt enkelt för djupt för barnen. Varje barn ska bli sedd och ha en säker simskola. Tillhör ditt barn en grupp som är full finns det möjlighet att om man kan lösa skjutsen själv få komma med i en annan grupp/skola. Se formuläret.

Har du frågor om simskolan eller problem med att skicka in anmälan, kontakta simhallen 0476-55 250 eller via mail haganasbadet@almhult.se.

När din anmälan är godkänd kommer du få ett mail där betalningsinformation står. All information om buss och simskoletider.

Skulle det vara fullt får du även information om det i mailet och hamnar i kö.

Välkommen!

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.