Ekonomichef

Vi söker

Ekonomichef

Som Ekonomichef ansvarar du för kommunens ekonomiska processer och är sakkunnig i ekonomiska och finansiella frågor till kommunledningen, politiker och kommunens bolag. Du är direkt underställd kommunchefen och ingår i kommunens ledningsgrupp.

Du söker tjänsten genom www.intendab.comlänk till annan webbplats senast den 3 november.

Älmhults kommun är i ett mycket expansivt läge och det ställer krav på att man jobbar kontinuerligt med långsiktiga finansiella och ekonomirelaterade planer och strukturer.

Sedan den 1/7-16 så har man en central ekonomifunktion där 12 personer ingår. Inom gruppen finns bland annat ekonomer, inköpare, administratörer och controller. Du kommer även sammarbeta med en koncerncontroller som är direkt underställd kommunchefen.

Vi söker dig som har en bra förståelse för hur ekonomin inom offentlig sektor funkerar och som även har jobbat med detta. Du har chefserfarenhet och trivs med att vara ledare.

Vi tycker det är viktigt att du har en god pedagogisk förmåga och är bra på att vägleda andra inom ekonomiska frågor. Du har ett brett intresse för och är påläst om samhällsfrågor och har jobbat med förändring- och utvecklingsarbete.

För mer information kontakta Anders Roos, 0705-320 818, eller Ida Brage, 0730-322 086, på INTEND AB.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.